#1

new balance 420 dames

in Oil painting Thu Sep 13, 2018 3:50 pm
by Daphne Jonah • 3 Posts

ÿþConcepten lijkt de speciale release down pat new balance 420 dames te hebben en blijft hun techniek perfectioneren. Zoals blijkt uit de New Balance 999 Kennedy weten ze precies hoe ze het silhouet moeten kleden en deze schoen bewijst dat de bliksem twee keer toeslaat. Voor het laatste paar worden ze diep als een Navy S.E.A.L. door Arc teryx te raken en de prachtig vormgegeven schoen een beetje spieren te geven als het op functionaliteit aankomt. Ze hebben ook de druppel gebundeld met een bijpassend jasje en het pakket zal op 4 augustus om 10.00 uur beschikbaar zijn.

Vandaag zien we beelden van een tweedelige collectie van de New Balance 1500. Deze tandem van hardlopers, die het Made in England-pakket wordt genoemd, maakt gebruik van grijs nubuck-bovenwerk, dat contrasteert met respectievelijk zwarte en blauwe accenten. Grote letters bevinden zich op de tong, zijkanten en enkelgebieden, terwijl witte zolen beide uiterlijk verankeren. Bekijk de bovenstaande afbeeldingen en houd ons in de gaten voor meer informatie over hun beschikbaarheid bij New Balance-dealers. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen heeft New Balance een tweedelige collectie gemaakt van de New Balance 574, beide met pluche varkenslederen suède. De paar zijn verkrijgbaar in marineblauw of beige, beide new balance 420 heren zijn afgewerkt met witte tussenzolen en buitenzool van gummirubber. Nog geen mening over een releasedatum, maar houd ons in de gaten voor meer informatie zodra deze beschikbaar komt.

Het New Balance 574 Color Pack maakt zich op om te worden vrijgegeven en vandaag hebben we enkele gedetailleerde afbeeldingen van de eerste colorway die wordt uitgerold. De rode versie is hierboven te zien, met een bovenzijde van new balance 530 botersuède met mesh-panelen op de toebox en de enkel. Elk van de kleurtrajecten in het pakket gebruikt een afzonderlijke accentkleur, waarbij deze specifieke versie Black gebruikt. Als u het rood niet teveel voelt, let dan op gedetailleerde afbeeldingen van de andere twee die beschikbaar zijn in goud en groen. New Balance brengt weer een klassiek silhouet uit de jaren 80 met deze nieuwe versie van de ML574. De schoen maakt zijn comeback door het aankomende Pigskin Suede-pack, dat zowel een Navy- als Khaki-colorway zal bevatten. Wat dit pakket onderscheidt, is de materiaalkeuze die ervoor kiest om premium varkensleer suède op het bovenwerk te gebruiken, met overal rubber en rubberaccenten. Als u een paar wilt pakken, controleert u deze volgende maand bij bepaalde New Balance-winkels over de hele wereld.

New Balance s Herfst new balance 574 dames / Winter 2012 Made in the USA collectie bevat twee versies van de New Balance 1300, evenals een paar New Balance 996. De 1300s hebben de keuze uit grijs / blauw en grijs / blauw-rood, die beide combinatie van suède / mesh-constructies. De New Balance 996-modus heeft een rijke rode colorway en sport ook suede en mesh langs de bovenkant. Vind alle drie nu bij New Balance-handelaars zoals Feature.We hebben het New Balance 501 ballistische nylon pack al in april gezien en vandaag zien we de collectie bij retailers. Het pakket bevat zwarte, groene, rode en blauwe kleuren van de New Balance 501, die allemaal zijn voorzien van suède en ballistische nylon-versies. Verankering van elke look is een witte tussenzool en rubberen rubberen buitenzool. Controleer New Balance-dealers zoals Burn Rubber op beschikbaarheid.

Verbazingwekkende selecties van leer en suede werden aan mij gepresenteerd en ik koos voor ongelooflijke materialen. Rechte boter. Mijn ontwerp bevatte een ster-emboss-motief (mijn favoriete functie!) Dat vrijwel foutloos werd uitgevoerd in de eerste reeks monsters. Nu gebeurde er iets. In november 2011 werd het ongelukkige nieuws me verbroken dat als gevolg van een aantal misverstanden en de retailpolitiek in Boston, mijn beste project tot nu toe moest worden geannuleerd. Met de Olympische slagen van Londen dit jaar is patriottisme de smaak van het moment en dit nieuwste paar New Balance 996 s heeft genoeg om het land bij elke gelegenheid vast te houden. Met een rode suède teenendoos en marine lederen hak met witte strepen zijn deze ongegeneerd Amerikaans en doen het geweldig werk met trots. Zoek ze vandaag bij bepaalde New Balance-winkels.

Voor dit New Balance 1400-model krijgen we een ruige look die een paar details weglaat van deel uitmaken van een work-boot-pack. Het beige bovenwerk van suede smeekt het idee new balance 574 heren van een bouwlaars en stoere materiaalselecties zoals varkensleer plaatsen het een deel van de typische suede loper. Deze zijn nu verkrijgbaar bij geselecteerde New Balance-winkels. New Balance biedt nog steeds een aantal mooie colorways uit in enkele van de populairste schoenen. Vandaag kijken we naar een paar New Balance 1600 met een rijkelijk heritage blue upper opgebouwd uit suede. Al tijdje, werkt het netwerk de teendoos en de tong. Dienen als secundaire tinten zijn grijs en wit, die zichtbaar zijn op de veters van de schoen, enkelgedeelte, binnenvoering en delen van de zool. Vind deze nu bij bepaalde New Balance-winkels.

Scroll up


Visitors
0 Members and 2 Guests are online.

We welcome our newest member: Gordon James
Board Statistics
The forum has 466 topics and 664 posts.