#1

creepers puma

in Oil painting Thu Oct 11, 2018 11:57 am
by OscarBertram • 3 Posts

Met een naam als Styles kun je niet verwachten dat puma basket het merk zijn 10e verjaardag viert in alles behalve dat en met de hulp van Puma is het gelukt. Hier is een blik op de Puma First Round Low die ze samenstellen in alle zwarte lakleer dat bijna formeel genoeg aanvoelt om met een tux aan te trekken, maar die speelse vibe behoudt door simpelweg een sneaker te zijn. Deze zijn ingesteld om te laten vallen op Styles op Black Friday in een karig 300-paar, maar vrees niet dat ze een heruitgave op korte termijn zullen zien op 3 december.

Toen Puma de klassieke Puma Suede introduceerde in het Verenigd Koninkrijk, werd het de Puma-staat. Onlangs werd de schoen teruggebracht met een reeks beperkte releases en vandaag zien we het Puma Denim Pack, dat uit drie versies van de schoen bestaat. Met een keuze uit zwart, blauw of beige, gebruiken alle drie denim als primair materiaal, terwijl lederen details ook worden toegepast. De in Tokyo gevestigde mita zal de sneaker op zaterdag 13 oktober stockeren. Nu onderweg naar Puma-winkels, waaronder Shelta, zijn deze twee versies van de Puma Basket Mid. De puma voetbalschoenen klassieke high-tops zijn hier te zien, gebouwd van leer, terwijl je Gore-Tex speelt tijdens de komende wintermaanden. Er worden ook suede-aanrakingen aangebracht, die op de zijlogo's terechtkomen. De eerste krijgt een donkergroene uitstraling, terwijl de tweede een subtiele zwarte look heeft. Andere kenmerken zijn onder andere D-ring veterogen en rubberen zolen. Welke van de twee heb je het liefst?

Hussein Chalayan en Puma zijn puma platform weer bezig en deze keer hebben ze een nieuw, fris Puma Haast-silhouet gemaakt. De nieuwe luxe runner krijgt een Red Clay nubuck-bovenwerk met minimale branding en decoratieve perforaties die de bovenkant doorspuiten. Je zou geneigd kunnen zijn om op te houden met het schommelen van deze renner tot de lente komt, maar je moet zeker niet stoppen om vandaag een paar te koplampen als je geïnteresseerd bent. Hoewel het nog steeds laaiend heet is, hebben Puma en Alexander McQueen samengewerkt aan deze nieuwe sneaker -boot, klaar voor de winter. Met McQueen als voorloper van het ontwerp, is de Montapon Luxe gemaakt van de meest luxueuze materialen met een gewatteerde zwart lederen bovenkant en een gelooide lederen voering. Puma brengt de functionaliteit naar voren, en voegt een black puma op wandelen geïnspireerd vetersysteem en een robuuste R-systeemzool toe. Als je een paar wilt pakken, kun je ze nu vinden bij bepaalde sneakerboetieks, zoals KITH.

Gisteren informatie van de Hussein Chalayan x Puma Haast Red Clay is opgedoken en vandaag gaan we kijken naar een andere samenwerking tussen de twee. Deze keer is de Puma Conflate de schoen bij uitstek, die is gemaakt van eersteklas materialen. De topsport heeft een unieke print geïnspireerd op de hitte reflecterende materialen die worden gebruikt aan de buitenkant van ruimtevoertuigen. Andere kenmerken zijn een zacht, wasachtig leer aan de bovenkant en foliestroken die langs de basis van de schoen lopen. Zoek nu naar het ontwerp op bepaalde Puma-locaties.

Puma erkent dat het bootseizoen voor de deur staat en verhoogt de lat een beetje met deze sneaker die net zo goed presteert als elke schoen maar met een beetje meer comfort. De Puma Manilla Hi Fur GTX is een met bont gevoerde schoen met een Gore-Tex ballistisch mesh bovenwerk en suede accenten. Dit zwarte paar is dun bezaaid met rode klappen langs de bovenkant en afgewerkt met een grijze buitenzool om de boel een beetje op te schudden. Ze zijn nu verkrijgbaar bij SNS.Puma geeft een nieuwe draai aan de Puma Disc Blaze LTWT door het draaiende deel van de schoen uit te trekken om ons de Puma Blaze LTWT te geven. De afgeslankte sneaker is klaar om retailers te raken in twee nieuwe kleurstellingen, waaronder dauwbraam en donkergrijs, maar wat je voorkeur ook is voor helder versus donker, het gevoel voor stijl is bij elk van beide sterk. Zeg getuned voor release-informatie.

PUMA en MIHARAYASUHIRO werpen een blik op hun nieuwe MY-61 Mid, dat deel creepers puma uitmaakt van de tweede aflevering van hun recente collectie. De geheel zwarte sneaker is opgebouwd uit een mix van materialen, die op een interessante manier aan de bovenkant is uitgelegd. Glanzende zwarte slangenhuid bedekt de hiel en enkelrand, terwijl soepel suede wordt gebruikt voor de toebox, branding en een smalle strip aan de achterkant van de schoen. Er is speciale aandacht besteed aan elk aspect van de MY-61, inclusief de buitenzool die begint met wit en bij de hiel in de kauwgom breekt. Als u een paar wilt pakken, kunt u nu een paar kopen bij premium PUMA-winkels en online.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Gordon James
Board Statistics
The forum has 466 topics and 664 posts.