#1

asics gel lyte 5

in Oil painting Sat Oct 13, 2018 2:47 pm
by MerlinAugustus • 3 Posts

ÿþHet enige Asics Gel Saga-model in het Asics CMYK-pack asics gel lyte 5 is verkleed in een subtiel ontwerp dat de belichaming is van clean. De Asics Gel Saga Black is natuurlijk uitgedost in alle zwart met witte hits tijdens het uiterlijk. Een vleugje rood op de hiel-branding geeft ook een beetje flair aan de look. Nadat u het hele Asics CMYK-pakket hebt bekeken, laat ons weten wat uw favoriet is. Je kunt dit weekend het hele pakket bij 43einhalb krijgen! Het Asics CMYK-pakket staat op het punt de straat op te gaan en mensen kunnen niet wachten. Een van de favorieten, de Asics GT-2 Magenta, maakt veel lawaai in de sneakercommunity.

Dit paar heeft gele tinten door het hele uiterlijk langs witte accenten en maakt het af. Komende weekend naar retailers op plaatsen als, 43einhalb, laat ons weten naar welk paar je op zoek bent. Uit het aankomende Asics CMYK-pakket komt de Asics Gel Lyte 3 in zowel een gele als een cyaan colorway die mensen enthousiast zal maken. Hier hebben we een te voet blik op de cyaan colorway. Het klassieke loopsilhouet van de Asics Gel Lyte 3 krijgt een geheel cyaan uiterlijk met overal witte accenten. Toegevoegde hints van geel op de oogjes, hielmerk asics cumulus 17 en hiel geven smaak aan de look. Als je de rest van het pakket niet hebt bekeken, stel ik voor ze te controleren. Gepland om dit weekend uit te brengen op 43einhalb, mis je favoriete paar niet!

Laten we eens kijken naar een vierdelig smaakvol collectief van Asics, het CMYK-pakket genaamd, dat is geïnspireerd op de vier grondslagen voor afdrukken in kleur. Met drie verschillende silhouetten uit de asics cumulus 18 Asics-line-up, waaronder de populaire Gel Lyte 3 met helderblauwe en gele kleurvarianten. Het Gel Saga-model wordt geleverd in het zwart en de GT-2 is in een weelderige Magenta tint afgewerkt. Bekijk de bovenstaande afbeeldingen en blijf op de hoogte voor meer foto's en informatie. Deze zaterdag 5 april werken Asics en Ronnie Fieg weer samen met het klassieke Gel Lyte 5-model om twee levendige kleuren naar voren te brengen. The Cove en Mint Leaf Asics Gel Lyte 5 heeft een helder, tonaal bovenwerk met witte accenten en premium nubuck-materialen.

Hier zie je wat een Cove-versie van de ASICS Gel Lyte V lijkt te zijn. Ronnie Fieg staat bekend om zijn gebruik van premium materialen, zijn verbluffende kleurenblokkering en zijn ongeëvenaarde vermogen om een hype te creëren. Zoals u kunt zien, toont deze foto asics cumulus dames alle drie die talenten op één plek. Er is momenteel geen informatie over een release van dit meesterwerk van Ronnie Fieg, maar u kunt er zeker van zijn dat kicksonfire.com het aan u zal bezorgen zodra we het ontvangen. In de tussentijd , bekijk de bovenstaande foto en laat ons weten wat je van de sneakers vindt in de comments hieronder.

Het Asics Gel Aztec-pakket biedt plaats aan twee geweldige silhouetten en bij het verder bekijken van de release is hier de Asics Gel Epirus te zien die bij de release is betrokken. De sneaker heeft een geweldige ton-sur-tonrode borduursel met suède en mesh als materiaal voor het silhouet terwijl stukjes tribale druk op de tong landen. Gemarkeerd met hits van goud is dit zeker een speciale release. Het Asics Gel Epirus Aztec Pack is ingesteld om Overkill te raken op 1 maart. De Asics Gel Lyte III en Asics Gel Epirus zijn gebundeld onder een geweldige nieuwe release genaamd Asics Gel Aztec Pack. Beide sneakers krijgen een seude- en textiele versie die qua textuur rijk is en terwijl het Aztec-printpatroon het verbindende thema is, verschillen de kleurstellingen van model tot model. De Asics Gel Lyte III is gekleed in kaki en crème, terwijl de Asics Gel Epirus zichzelf in kastanjebruin en geel vindt. Geen woord over wanneer deze worden vrijgegeven, maar houd ons in de gaten en we houden u gedekt zodra Asics meer informatie geeft.

Top 40 kicks om naar te kijken in februari: Black History Month, NBA All-Star, Tiffany Dunks, Olympics 31 januari, 2014 Nike Hoe we allemaal eruit zien als we onze belastingteruggaven ontvangen vlak voordat we kamperen. Februari wordt vaak aangekondigd door sneakerheads als de beste maand van het jaar voor geweldige releases. Tussen Nike's Black History Month-collectie, Valentijnsdag, NBA All-Star Weekend en Chinees Nieuwjaar, stromen mensen vroeg naar winkels asics dynaflyte en vaak om de rest van het jaar in te slaan. En als het niet genoeg was om al deze belangrijke datums op de kalender binnen één maand bij elkaar te komen, dan zijn we ook in het midden van een Olympisch wintersjaar; dat betekent dat merken zich zullen aanpassen aan dingen waarvan we nog niet eens op de hoogte zijn. Oh, en Nicky Diamonds heeft iets belangrijks dat je allemaal wilt laten vallen op de 8ste. Dus haal je belastingaangiften klaar (omdat je prioriteiten in orde zijn?) En bekijk de Top 40 Kicks om in februari op te letten.

Scroll up


Visitors
0 Members and 1 Guest are online.

We welcome our newest member: Borg Truman
Board Statistics
The forum has 463 topics and 661 posts.