#1

creepers puma

in Oil painting Tue Nov 27, 2018 2:12 pm
by Dominic Jonah • 3 Posts

Puma Clyde puma basket Afrika 10 aug. 2009 De Puma Clyde is net zo iconisch voor het merk als de shelltoe voor adidas. Dit betekent dat er nieuwe kleurstellingen komen en gaan en of je probeert ze allemaal te vangen. Hier zien we de Afrikaanse versie van de schoen met een bovenzijde van olieachtig suède en geometrische Afrikaanse print langs de veterogen. De gele veters passen bij de voering voor deze tribale eerbetoon. Puma First Round Soda Pack 9 augustus 2009 De Puma First Round geeft ons nog een ronde en dit keer is het een double. De high-top basketball-sneaker krijgt een op Soda geïnspireerde make-over voor al diegenen die een nieuwe look willen. Opgemaakt in een Lemon Lime en een Orange colorway is de sneaker met citrus-stijl gespot bij Dr. Jay s voor $ 80 per pop. Wat is je favoriete smaak?

Puma Mid PF ~Forest Night 25 juli, 2009 Puma s silhoutte is behoorlijk tijdloos en alomtegenwoordig als het gaat om een goed ontworpen schoen. In de naam van alle dingen die modieus worden, krijgt de PF een Forest Night-make-over en is hij gedrapeerd in bruin suède met gradiëntaccenten. Geel fleurt naar groen op de enkel en de streep van de schoen, waardoor deze vrij spel is. Een dikke witte buitenzool rondt de look af puma voetbalschoenen en maakt dit een cool ontwerp. Deze zijn nu beschikbaar. Puma Unlimited Hallo 22-jul-2009 De Puma Unlimited Hallo is terug in twee zeer kleurrijke kleurstellingen die zeker niet voor diegenen zijn die een verklaring proberen af te leggen. Ofwel paars en turkoois of blauw, roze en geel, ofwel colorway is wild genoeg om een aarzelende consument achterover te leunen. De materialen aan de bovenkant zijn voornamelijk van leer puma platform gecombineerd met een beetje gestructureerd materiaal op de toebox en het zijpaneel. Beide schoenen hebben een mooie blauwe voering.

Puma Mid Profile Sneakers Lente 2010 Release 4 jul, 2009 Puma krijgt nooit de glans die ze verdienen, maar ze komen sterk voor het lenteseizoen in 2010. De drie modellen die hier te zien zijn, missen allemaal veel branding, wat perfect is voor het hippe publiek van vandaag. Hoewel elke schoen een gevulkaniseerde zool heeft, zijn het basketbalschoenen. De vulkanisatie maakt ze ook geweldig voor skateboarden. Puma First Round Limited Edition Pack 27 juni 2009 Instellen om dit najaar te laten vallen Puma maakt zich op voor de release van hun eerste ronde Limited Edition-pakket. Verkrijgbaar in 2 zeer subtiele kleurstellingen samengesteld uit totaal zwart of totaal wit, beide schoenen hebben gouden details op de logo's, tong- en kanthouders. Het bovenwerk van premium leer is black puma afgerond door bovenop een geheel witte rubberen zool te zitten.

Puma Suede Pack 26 juni 2009 Puma als sneaker-bedrijf is nog nooit iemand geweest die in je gezichtsmodellen gooide of een gebrek aan extreme hype compenseerde. Inhoud tonen met hun plek in het sneakerspel Puma brengt eenvoudige sneakers uit met alle bovenwerk van suède. Elke schoen heeft een effen witte zool die past bij het schone thema. Puma x Sergio Rossie, herfst 2009 | Clyde, First Round 24 juni 2009 Puma werkt samen met de Italiaanse schoenenontwerper Sergio Rossie aan het ontwerpen van twee specifieke silhouetten die respectievelijk zijn gebaseerd op de low-top Clyde en eerste ronde high-top. Beide modellen zijn uitgevoerd in zwart, wit, blauw, leer en suede om een consistente look te creëren in de twee modellen. Meer foto's na de sprong. De Clyde en de Eerste Ronde zijn nu verkrijgbaar bij Collete.

Puma Match Neon Ice 9-jun-2009 De Puma Match Neon Ice combineert een klassiek tennissilhouet tegen een glad onderstel voor deze titanische tennisschoen. De schoen is verkrijgbaar in zwart of wit en heeft een bovenwerk van premium leer met een geperforeerd Puma-bord aan de zijkant. Beide low-cut stunners zitten bovenop een ijsachtige midden / buitenzool die een krabbelachtige afbeelding eronder vertoont. Deze schoenen hebben absoluut gelijk voor de zomer, laten we hopen dat ze het tot de staten redden voordat het seizoen afloopt. Puma El Clyde 8 juni 2009 Als er 9 keer per jaar een conversie is over klassieke sneakers zal de Puma Clyde tevoorschijn komen, dus als we een nieuw model zien verschijnen, springen onze oren echt op. De Puma El Clyde gebruikt een scala aan materialen voor een mooie schoen. Het geheel zwart leren bovenwerk is gebroken door een stoffen streep die ons introduceert met een met bloemen bedrukte hak. De tan lederen voering tegen de klassieke volledig witte midden / buitenzool frames deze schoen als een absolute must have voor Clyde liefhebbers.

Puma First Round Sketch Silver 7-jun-2009 Puma besluit hulde te brengen aan creepers puma sneaker-aanpassers op een coole manier. De Puma First Round Sketch is een opnieuw geïnspireerde Puma Skytop die speelt alsof een beginneling een poging deed om zijn eigen paar aan te passen met een zilveren verfstift. Het geheel witte hoge bovenwerk is gemarkeerd om op de constructie van een in de fabriek afgewerkte Skytop te lijken, alleen deze keer zijn vlekken en geschetste naden het bovenste deel. Pak nu de Puma First Round Sketch in zilver bij Karmaloop. Houd er rekening mee dat als u Rep Code JH17345 gebruikt tijdens het afrekenen, u 20% korting op uw volledige orderprijs kunt besparen.

Scroll up


Visitors
0 Members and 3 Guests are online.

We welcome our newest member: Moira Frank
Board Statistics
The forum has 466 topics and 664 posts.